Logo lo adoro new

Handtassen bij Lo Adoro

Bij Lo Adoro vind je handtassen van eigen bodem en Italiaanse merken: o.a. Nathan-Baume, Allan K, Armani en Gianni Notaro. 

Onze merken

Belgisch icoon Nathan-Baume staat voor tijdloze elegantie met een eigentijdse twist, waarbij verfijnde ambachtelijkheid en luxueuze materialen samenkomen.

Lo Adoro’s eigen huismerk combineert Belgisch design met Italiaans vakmanschap. Door het grote succes van deze lijn zijn de tassen tijdelijk uitverkocht. We werken hard aan een volledig nieuwe collectie

Antwerps modemerk Allan K creëert unieke handgeweven leren handtassen. Een gedurfde combinatie van eigentijds design en artistieke expressie. Op zoek naar een statement? 

Designermerk Emporio Armani ontwerpt stoere en stijlvolle tassen. Door steeds in te spelen op de huidige trends past een Emporio Armani tas perfect in het modebeeld. 

Armani Exchange is een submerk van Georgio Armani. Het staat voor street-chic en is daarmee de meest toegankelijke collectie van Armani. 

Ontdek Gianni Notaro, ook bekend als Carol J.: vakmanschap met een ‘Made in Italy’ label. Al 30 jaar staat het merk voor betaalbaar design en een breed scala aan modellen en kleuren. 

Massimo Braccialini werkte jarenlang als ontwerper en later als artistiek directeur. Hij heeft hij de unieke Braccialini tassen wereldwijd bekend gemaakt. Met de M★BRC lijn, combineert hij traditionele creativiteit met een moderne smaak.

De tassen van Furla staan bekend om hoogstaande kwaliteit, schoonheid en kleurrijk ontwerp. Het Italiaanse modehuiswerkt haar tassen af tot in de details en gebruikt alleen de hoogste kwaliteit leer. 

Coccinelle werd in 1978 opgericht in Parma, Italië. De modellen van Coccinelle zijn klassiek gecombineerd met moderne details. Alle tassen zijn met de hand gemaakt.